Blogi

- - Yleinen

Yhteistyössä tehtävän kampanjan idea on yksinkertainen: kuka tahansa voi mennä verkkokauppaan, ostaa sieltä vähävaraiselle perheelle valitsemallaan summalla marjoja ja vihanneksia, jotka sitten Hope ry:n avulla päätyvät lahjoituksen tarpeessa olevalle perheelle. 

Yhteistyö alkaa tänä kesänä pääkaupunkiseudulla, on voimassa toistaiseksi ja onnistuessaan laajenee myöhemmin mahdollisesti myös muualle.

Lahjoitus toimii siis näin:
– Voit ostaa Marjapuodin Holvi-verkkokaupasta marjoja ja vihanneksia 5-1000€ vähävaraisille perheille
– Hope -Yhdessä ja yhteisesti ry on yhteydessä apua tarvitseviin perheisiin. Tuotteiden lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina. Lahjoittavat yritykset saavat halutessaan liittää yrityksensä nimen lahjoitukseensa, jolloin yrityksen nimi julkaistaan Marjapuodin Facebook sivulla.
– Marjapuoti toimittaa tuotteet ilman toimituskuluja Hope kanssa sovittuna ajankohtana sovittuun paikkaan pääkaupunkiseudulla 

Marjojen ja vihannesten hinnat määräytyvät toimitusajankohdan perusteella ja toimitettavat tuotteet vaihtelevat sesongin mukaan eli marjojen ja vihannesten lisäksi lahjoitukset saattavat sisältää kananmunia, mehuja, hilloja tai muita Marjapuodin valikoimissa kulloisellakin hetkellä olevia tuotteita.

Tule mukaan lahjoittamaan mansikoita ja muita satokauden herkkuja perheille, joilla ei muuten välttämättä olisi niihin mahdollisuutta! https://holvi.com/shop/marjapuoti/